14 Ιουλ 2011

Ν. Σαλαβράκος, Ευρωβουλευτής ΛΑ.Ο.Σ.: Πρόταση Υποψηφιότητας του ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ για το "ΒΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΩΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ" για το 2011

Επιστολή προς τους Ευρωβουλευτές όλων των χωρών μελών της Ε.Ε.


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει θεσμοθετήσει τα βραβεία Ζαχάρωφ για να τιμήσει προσωπικότητες που μάχονται για την ελευθερία του πνεύματος, τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και τις Θεμελιώδεις Ελευθερίες αλλά και για την προάσπιση της Δημοκρατίας και του Δικαίου.

Είναι μεγάλη μου τιμή να προτείνω για το Βραβείο αυτό έναν Άνθρωπο, ο οποίος διακρίνεται για τις μεγάλες οικολογικές του ευαισθησίες, για την τεράστια προσφορά του στην προσπάθεια της ένωσης των Εκκλησιών, που τιμάει την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη χωρίς ακρότητες, που συμβάλλει στο διαθρησκευτικό Διάλογο για τη διατήρηση της Παγκόσμιας Ειρήνης, την καταπολέμηση της φτώχειας σε παγκόσμια κλίμακα και την κατανόηση της Διαφορετικότητας.
Σας καλώ για να δώσετε τη στήριξή σας στην υποψηφιότητα του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. κ. Βαρθολομαίο για το Βραβείο Ζαχάρωφ 2011.  

Στηρίζοντας αυτόν τον άνθρωπο, η ΕΕ τιμάει τη πραγματική αγάπη για το συνάνθρωπο και την ανιδιοτέλεια μέσα σε δύσκολες συνθήκες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου