9 Αυγ 2011

Καρατζαφέρης υπέρ Βενιζέλου για επικεφαλής σε οικουμενική

Για οικουμενική κυβέρνηση και συστράτευση όλων των δυνάμεων που μπορούν να προσφέρουν στη χώρα σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Real fm 97.8.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Καρατζαφέρης, πρέπει να σχηματιστεί μία οικουμενική κυβέρνηση, όπου «ποσώς με ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρωθυπουργός», προτείνοντας να συμμετέχουν άνθρωποι ικανοί από όλα τα πολιτικά κόμματα αλλά και άλλοι προερχόμενοι από παραγωγικές τάξεις και την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, χαρακτήρισε τον κ. Ευ. Βενιζέλο ως έναν από τους ελάχιστους που καταλαβαίνουν πράγματα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τάχθηκε υπέρ του να τεθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών επικεφαλής της οικουμενικής «Καθένας ευφυής που αντιλαμβάνεται ευρύτερα πράγματα και βαθύτερα».


Όσον αφορά τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Κώστας Καραμανλής ήταν κακός πρωθυπουργός», ενώ τόνισε ακόμη ότι «δεν είναι για πέταμα». «Δεν ξέρω πότε θα βρει τη δύναμη ή την ευκαιρία να ξαναχτυπήσει το κουδούνι της κεντρικής πολιτικής σκηνής» σημείωσε, θεωρώντας πως τώρα με τις εμπειρίες που έχει συλλέξει και «αν τα παθήματα του έγιναν μαθήματα θα είναι πιο αποτελεσματικός».

Σχετικά με το θέμα των ταξί και τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών τους που έχουν παραλύσει τη χώρα, επισήμανε ότι οι τουρίστες μετέφεραν αυτές τις εικόνες χάους στις χώρες τους. «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=84325&catID=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου