14 Φεβ 2012

Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΛΑ.Ο.Σ. υποστηρίζει:Ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ, ενώ παραμένει ανεκμετάλλευτο το πρώην Πανεπιστήμιο

Σε 112.800 ευρώ ανέρχονται τα ετήσια μισθώματα που δαπανώνται για υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στα Γιάννινα, όπως προκύπτει από απάντηση της Υπουργού κ. Άννας Διαμαντοπούλου στον βουλευτή του ΛΑΟΣ Γιώργο Ανατολάκη.
Η ερώτηση του βουλευτή αφορούσε το γεγονός ότι παραμένει ανεκμετάλλευτο το τέως κτιριακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην οδό Δομπόλη.
Σε ανακοίνωση του προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων κ. Γιάννη Παπαγιάννη, που συνοδεύει την απάντηση της Υπουργού, τονίζεται ότι από τα στοιχεία «που απορρέουν από την εν λόγω απάντηση πρόκληση και αγανάκτηση μπορούν να προκαλέσουν στον Έλληνα φορολογούμενο, από τη στιγμή που θα μπορούσαν να είχαν εξοικονομηθεί περί τα 2 εκατ. ευρώ αν είχαν μετακομίσει εγκαίρως, από το 1994, μόνο και μόνο οι ανωτέρω υπηρεσίες στις τέως κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, επί της οδού Δομπόλη».
http://www.proinoslogos.gr/component/content/article/13/9597 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου