16 Ιουν 2012

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Ο Ελληνικός λαός πρέπει να πάει στις κάλπες ενημερωμένος, έχοντας καταλάβει πλήρως ποιο είναι το διακύβευμα.
Την Κυριακή παραχωρείται η Ελλάδα στα δίχτυα της Νέας τάξης πραγμάτων. Αυτό που έλεγε ο Κίσινγκερ πριν από 20 περίπου χρόνια, αυτό που μεθόδευε χρόνια τώρα η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, γίνεται την Κυριακή.
Την Κυριακή παραδίδεται η χώρα και ίσως φαντάζονται κάποιοι, ότι είναι μονόδρομος αυτή η παράδοση.
Δεν είναι όμως μονόδρομος η παράδοση της χώρας.
Τυχόν εκλογή του κ. Σαμαρά όμως, σημαίνει παράδοση της χώρας στη Νέα Τάξη πραγμάτων.
Βάσει σχεδίου η παράδοση της χώρας
Όλα ήταν και είναι καλώς μεθοδευμένα αυτή τη στιγμή. Είναι σαφέστατα ναρκοθετημένο το πολιτικό και το μιντιακό περιβάλλον. Όλοι συνθέτουν ένα παιχνίδι  για την άνευ όρων παράδοση της χώρας.
Το 2005 η κα. Μπενάκη, Πρόεδρος τότε της Βουλής, το ομολόγησε ξεκάθαρα και την ακούει ενεός ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον οποίο συνόδευαν   εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δεν αντιδρούν στην αποκάλυψη της Κας Μπενάκη ότι «…επί των ημερών σας θα έχουμε μείωση των εθνικών συνόρων και της εθνικής κυριαρχίας, καθώς και αλλαγή της διακυβέρνησης της χώρας».
Μας ειδοποίησε, μας ειδοποίησαν, αλλά μόνο ο Καρατζαφέρης αντέδρασε και το φώναξε προς κάθε κατεύθυνση.
Εκεί ξεκίνησα την μεγάλη πολιτική μου περιπέτεια και οσάκις είδαν ότι αντέδρασα, με περίμενε μία περιπέτεια.
-Το 2000 είδα ότι πούλησαν τις εκλογές στο Σημίτη και αυτομάτως βρέθηκα εκτός ΝΔ.
-Το 2005 αποκωδικοποίησα αυτά που έρχονται και άρχισα μία πορεία αντίθετα στο ρεύμα με συνέπεια.
Έβρισκα συνεχώς εμπόδια που αποφάσισε να μου βάλει αυτό το υποχθόνιο και ελεεινό σύστημα, για να με βγάλει έξω από την ρότα της λογικής, προσάπτοντας μου διάφορα «τσιτάτα» που δεν μου ανήκαν, δεν με εκπροσωπούσαν, όπως «φασίστας», «ακραίος», «ναζιστής».
Αφού ξεπέρασα αυτά τα βέλη, θέλησαν να απομονώσουν αυτόν που κάνει το μέγα οχυρό. Τον Πατριωτισμό. Γιατί αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μόνο το πορτοφόλι. Γιατί συμμετείχε ο ΛΑ.Ο.Σ στην κυβέρνηση Παπαδήμου
Ο λόγος που μπήκα στην κυβέρνηση, ήταν γιατί είχα ξεκινήσει μια αγωνιώδη προσπάθεια να βάλω τους Ρώσους στο «παιχνίδι» και  μου το απαγόρευαν. Πολλές φορές ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος μου έλεγαν στη Βουλή «ναι, θα στείλουμε την πρόσκληση στον Ρώσο Πρόεδρο» για να κερδίσουν χρόνο.  Αποφάσισα να μπω στη κυβέρνηση για να σώσω την πατρίδα από την Νέα Τάξη πραγμάτων. Να εξασφαλίσω κεφάλαια και τα θαλάσσια σύνορα μου. Και εκεί προδόθηκα.
Έκανα κουβέντα για το θέμα με τον κ. Παπαδήμο πολλές φορές, αλλά πάντα έβρισκα τοίχο. Και αυτό, γιατί η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν ήθελε να σωθεί η Ελλάδα.
Εγώ όμως είχα βρει πως θα σωζόταν η Ελλάδα. Όπως ακριβώς σώθηκε τώρα η Κύπρος. Από Ρωσικά και Κινεζικά κεφάλαια.  Το πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι θα περάσουμε πιο δύσκολα, όσο ότι έχουν βλέψεις και στόχευση στο να χάσουμε ελληνικά μέρη.
Επιβουλεύονται εδάφη και εθνικό πλούτο
Αυτό που έρχεται, είναι να μας πάρουν ένα κομμάτι του Βόρειου χώρου, να το ενώσουν με τα Σκόπια, ενδεχομένως και με την Αλβανία. Και πρέπει να είμαστε γονατισμένοι για να το πετύχουν αυτό.
Ετοιμάζονται να μας πάρουν τα ευρήματά μας σε αέριο και πετρέλαιο. Και ο μόνος που στέκεται εμπόδιο σε αυτό είναι ο Καρατζαφέρης και ο Πατριωτισμός.
Γι’ αυτό θέλουν να με κονιορτοποιήσουν, βγάζοντας με αναξιόπιστο μέσα από  τα ελεγχόμενα απ’ αυτούς, ΜΜΕ με οικονομικά συμφέροντα.
Και ταυτόχρονα, φτιάχνουν εκείνους τους ελεγχόμενους οργανισμούς για την διάσπαση του πατριωτικού κινήματος.
Δείτε ποιοι είναι αυτοί της Χρυσής Αυγής. Μπορούν αυτοί να έχουν τέτοια επικοινωνιακή πολιτική; Ποιος είναι αυτός από πίσω που κάνει τη «νύχτα μέρα»;
Ποια είναι η αντίσταση των Αμερικάνων; Ενδυναμώνουν την «Χρυσή Αυγή» για να πατήσουν το πατριωτικό φρόνημα που υψώνει στην Ελλάδα ο Καρατζαφέρης.
Ήταν βέβαιοι ότι την «επόμενη μέρα» θα τους χαλούσε τα σχέδια. Και πως αυτό το νεότευκτο Κόμμα δεσπόζει σε κανάλια, στους δρόμους με αφίσες; Που βρήκε τόσα εκατομμύρια, χωρίς να έχει πάρει κρατική επιχορήγηση; Η επόμενη μέρα της παράδοσης της Ελλάδας
Η Δευτέρα θα είναι η πρώτη ημέρα παράδοσης των Ελλήνων. Οι Financial Times της Γερμανίας λέει «αντισταθείτε, ψηφίστε ΝΔ».
Δηλαδή «ψηφίστε τους υπαλλήλους της Siemens που έχουμε εμείς εκεί. Αυτούς που είχαν δοσοληψίες με την Siemens, τους πελάτες μας, την Ντόρα και τον Σαμαρά, αυτούς που θα κάνουν ότι θέλουμε».
Επιτέλους ξυπνήστε! Aυτοί, δεν θέλουν εθνική κυβέρνηση! Θέλουν την παράδοση. Και νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να παρασύρουν και εμένα σε αυτό. Νόμιζαν ότι κουβαλάω μέσα μου τα στοιχεία του Βορίδη, του Άδωνη, του Πλεύρη, αυτά, της καρέκλας.
Αλλά εγώ δεν παραδίδομαι και δεν παραδίδω τα Ιερά και την Ελλάδα. Ξέρω και ποια θα είναι και η τελευταία ποινή εις βάρος μου, αλλά δεν έχω σκοπό να παραδοθώ.
Μας έφεραν τη φτώχεια
Ζούμε σε φτώχεια που την χρησιμοποιούν ως «εργαλείο». Τα έφεραν εκεί τα πράγματα για να μας αλλοιώσουν το φρόνημα και τη σκέψη.
Έχουμε 1,5 εκατομμύριο απελπισμένους ανέργους που πεινάνε. Η μάνα που δεν είχε ένα μπουκάλι γάλα να δώσει στο παιδί της!!
Εάν τις πουν, θέλεις να φας κάτι εσύ κα τα παιδιά σου και να πάρουμε μια βραχονησίδα;  Θα την παραδώσει. Εκεί μας έχουν φτάσει.
Αντισταθείτε! Μην παραδώσετε τη χώρα! Θα κουραστούμε, θα ματώσουμε, θα ιδρώσουμε για να μπορέσουμε να την ξαναπάρουμε από την αρχή. Και δεν είμαι σίγουρος αν τα καταφέρουμε.
Εκεί οδηγούνται τα πράγματα. Αντισταθείτε!
Θα περάσουμε μια μικρή περίοδο κρίσεως, αλλά θα είμαστε νικητές. Θα έχουμε πάλι το τιμόνι του σκάφους στα χέρια μας. Δεν έχετε καταλάβει πως λειτουργεί το σύστημα;
Μαχητικά μπροστά ο ΛΑ.Ο.Σ
Πρέπει να βγείτε μαχητικά μπροστά αυτό το διήμερο.
Χριστοφοράκος, ο άνθρωπος της Siemens. Αντί να είναι μέσα σε κελί και να έχει μιλήσει, να έχει λαλήσει και να είναι στα διπλανά κελιά ο Σαμαράς, η Ντόρα και όλοι αυτοί που τα έπιασαν και δεν είναι λίγοι, τον «απήγαγαν» και τον έχουν στις ωραιότερες βίλες του Μονάχου.
Είναι ο άνθρωπος που παρέδωσε το πολιτικό σύστημα. Και μας συστήνουν «Σαμαρά – Ντόρα». Δηλαδή αυτούς τους οποίους έχουν «γιο-γιο» και τους κάνουν ό,τι θέλουν.
Αυτοί θα πάνε αύριο να αντισταθούν στη Νέα Τάξη πραγμάτων;
Αυτοί ακούνε Ράιχενμπαχ και «χτυπάνε προσοχές»!
Τους έζησα στο Προεδρικό Μέγαρο. Τους έζησα μέσα εκεί. Και επειδή ήξερα τη κατάσταση, εκείνη την ημέρα στο Προεδρικό Μέγαρο, είχα βάλει όρους.
Εφιάλτες και Βρούτοι
Και ήταν εκεί τα δύο «πουλέν» της προδοσίας.
Και το ένα ακριβώς πίσω μου, ακούει χωρίς μορφασμούς. Είναι οι όροι που βάζω. Και νομίζουν ότι οι όροι που βάζω, είναι μόνο για τους απέναντι. Τους έβαζα για τους δικούς μου, γιατί ήξερα πολύ καλά, τι ετοίμαζαν.
Τους όρους και τη δέσμευση ότι δεν θα ξεπουλήσουν την Ελλάδα. Δεν θα ξεπουλήσουμε τους ανθρώπους μας, τους Έλληνες πατριώτες, τους εργαζόμενους, το πλούτο της χώρας. Είναι η δέσμευσή μου εκεί απ΄ έξω. Από τότε έβλεπα που πήγαινε το πράγμα και έδινα μάχες.
Και τις έδινα μόνος μου τις μάχες Γιώργο Λεονταρίτη, όπως καλώς έγραψες την προηγούμενη Κυριακή στην «Ελεύθερη Ώρα». Άκουσαν όλοι τι έλεγα πριν μπω μέσα.
Ήταν το συμβόλαιό μου με τον ελληνικό λαό. Μέσα και έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και μέσα και έξω από το ΛΑ.Ο.Σ.  Είπα τότε, ότι μπορούμε να αισιοδοξούμε. Και είχα πετάξει το «μπαλάκι» στον «ομογάλακτο» που δεν είπε κουβέντα για τους λαθρομετανάστες εκεί μέσα! Κουβέντα!
Και ήθελαν μέσα εκεί να με παζαρέψουν. Να τα ξεχάσω αυτά και να κάνω τη μεγάλη «κωλοτούμπα» σε βάρος των δεσμεύσεων μου. Και επειδή δεν έκανα την «κωλοτούμπα», έπρεπε να με κατηγορήσουν ως «κωλοτούμπα».
Ποιοι; Οι γνωστοί. Τα «μικρόφωνα», τα ίδια, αυτά που τα έπιαναν από τον Χριστοφοράκο, τα ίδια μικρόφωνα με κατηγορούσαν, που τα έπιαναν όπως ο Σαμαράς, η Ντόρα, οι υπόλοιποι.
Τα ίδια μικρόφωνα! Αυτή είναι η αλήθεια.
Και κάποια στιγμή, να βρουν επιτέλους το ανάστημα που πρέπει κάποιοι από τους Έλληνες δικαστές και να βγάλουν αυτό το υλικό της Siemens. Όχι με το μισό υλικό! Να παραδοθεί όλο το υλικό. Να πάμε στα Tαμεία των κομμάτων. Να ψάξουμε τους ταμίες. Zωντανούς και πεθαμένους! Για  να καταλάβετε πως έχει το σύστημα.
Μας «έδεσαν» και την Κυριακή, μας λένε «αυτούς θα ψηφίσετε». Tους υπαλλήλους που έχουμε, για να εφαρμόσουμε τη πολιτική μας. Τη πολιτική της εξαθλίωσης.
Ένας «μπαμπούλας» που τον έλεγαν Τσίπρα
Και έβγαλαν ένα «μπαμπούλα», που έδωσε αφορμές!
Έδωσε αφορμές ο Τσίπρας να βρουν επιχειρήματα. Να μας κάνουν δημοφιλείς σε αυτούς που μας φόρεσαν τη θηλιά.  Δεν μπορεί να είμαστε τα θύματα. Δεν μπορεί να είναι τα θύματα ο ελληνικός λαός. Πρέπει να αντιδράσετε!
Μην τους κάνετε το χατίρι! Μην βάζετε τους ανθρώπους τους, τους πελάτες τους που έχουν «δούναι και λαβείν» με τη Siemens, να είναι αύριο οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού!
Θα μας δέσουν χειροπόδαρα! Σήμερα, δεν έχετε φάρμακα για τους άρρωστους γονείς σας. Αύριο δεν θα έχετε οξυγόνο να αναπνεύσετε.
Εκεί πάνε τα πράγματα και δεν μιλάει κανείς! Δεν άκουσα κανένα από τους μεγαλοδημοσιογράφους, τα μεγαλομικρόφωνα, τις γραφίδες…
Όλοι «σπρώξιμο» στο Σαμαρά.  Όλοι!
Δεν είπαν την αλήθεια για το Μνημόνιο
Ούτε ένας να πει τι θα συμβεί με τη νέα εφαρμογή του Μνημονίου. Ποιες είναι οι 76 «δουλείες» που θα ακολουθήσουν;
Ένας να τα πει! Κανένας!
Γιατί Σαμαράς και Βενιζέλος ίσον Σόιμπλε! Ίσον Μέρκελ! Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και έβλεπα που πάει το πράγμα. Το έχω δει εδώ και ένα χρόνο που πάει.
Και έλεγα προσέξτε: “ Κηδεμονία των ευρωπαίων, ή πείνα”. Αυτό θα είναι το ερώτημα. Εκεί μας στρίμωχναν. Εκεί μας πήγαιναν. Μίλαγα. Έλεγα. Αλλά, δεν ακουγόμουν. Το ερώτημα που είχα θέσει τότε, τώρα είναι μια πραγματικότητα.
Έβλεπα μπροστά μας αυτό που ερχόταν. «Ή φτώχεια, ή πείνα, ή δουλεία». Μέσα στην Ευρώπη δουλεία. Εκεί μας πάνε.
Και τελικά, αποφασίζουμε δουλεία! Αποφασίζουμε εθελόδουλοι! Αποφασίζουμε να τα παραδώσουμε όλα!
Αυτό σημαίνει ψήφος στο Σαμαρά, στο Βενιζέλο και στη παρέα τους.
Δουλεία. Γιατί αν θελήσετε να ζήσετε ελεύθεροι, θα πεινάσετε. Θα γονατίσετε, αλλά θα νικήσετε!
Χαλούσα σχέδια
Τους χαλούσα τα σχέδια! «Πρόσεχε!» «Πρόσεχε!» «Βάλε μυαλό! Δες τι έπαθαν οι άλλοι. Δες τι έπαθε ο Γιώργος Παπανδρέου. Δες τι έπαθε ο Παπαδόπουλος. Δες τι έπαθε ο Μητσοτάκης. Δες τις έπαθε ο Κ. Καραμανλής.
Δεν βλέπεις; Θα σου δείξουμε εμείς!»
Να λοιπόν η Χρυσή Αυγή! Αγγελούδια! Εξαγνισμός! Επικοινωνιακή πολιτική που θα ζήλευε ακόμα και ο Γκαίμπελς!
Μα ποιοι; Οι ναζιστές; Είναι δυνατόν; Ναι είναι! Προκειμένου να κόψουμε τον πατριωτικό λόγο του Καρατζαφέρη, όλα είναι δυνατά! Αυτόν που μπαίνει εμπόδιο, συσπειρώνοντας και μαζεύοντας γύρω του τον ελληνικό λαό.
Πήρε από το μηδέν τον πατριωτικό χώρο και του έφτιαξε ιδεολογία. Ο κόσμος τον ακούει. Πρέπει να τον εξαθλιώσουμε. Πώς; Μα φυσικά με τα Μέσα Ενημέρωσης. Με τη Χρυσή Αυγή, ένα νέο κόμμα.
Την Δευτέρα ποιος θα αντισταθεί; Ο Κασιδιάρης; Ο Παναγιώταρος; Ο Μιχαλολιάκος; Αυτοί θα αντισταθούν; Ή  ο φίλος, Πάνος Καμμένος;
Αυτοί θα αντισταθούν την επόμενη ημέρα;
Αυτοί θα πουν ότι το παιχνίδι δεν πάει άλλο, ότι είναι στημένο; Χάνουμε νησιά στο Αιγαίο. Κινδυνεύουμε στο Βορρά.
Αυτοί θα το πουν;
Αυτοί θα υποδείξουν λύσεις;
Αυτοί οι οποίοι διαβάζουν το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ και το κοπιάρουν και το αναπαράγουν λάθος;
Ήξερε ποτέ κανείς από όλους αυτούς, την ύπαρξη Στρατιωτικής Φαρμακοβιομηχανίας που το έκαναν ξαφνικά, όλοι τους σημαία, μόλις χθες όταν εγώ το λέω τόσο καιρό; Για να σωθούμε από τα γενόσημα, από τα φάρμακα, από τα λεφτά, από το συνάλλαγμα, από την διαρροή που έχουμε; Ρεαλιστικό και βιώσιμο το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ
Εμείς έχουμε πρόγραμμα και δυνατότητα να κάνουμε αυτάρκη την χώρα. Να μην μπορούν να μου κουνιόνται. Να μην μπορούν να με «παίζουν». Αυτό είναι έγκλημα! «Όχι, θα είσαι υπόδουλος. Εμείς θέλουμε τον Σαμαρά. Εμείς θέλουμε τον Βενιζέλο. Εμείς θα υπαγορεύουμε αυτά που θέλουμε. Όχι, εσύ να σηκώνεις κεφάλι. Να λες «ΟΧΙ», να είσαι υπερήφανος. Είσαι πολύ Έλληνας και δεν κάνεις για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων».
Εκεί είστε σήμερα Έλληνες και Ελληνίδες! Ξυπνήστε! Ξυπνήστε γιατί ο εφιάλτης είναι για όλους! Δεν θα εξαιρεθεί κανείς από αυτόν τον εφιάλτη. Είμαστε όλοι μέσα στον ίδιο εφιάλτη της κατάκτησης της χώρας!
Τα «ευχαριστώ» Παυλόπουλου στους λαθρομετανάστεςΚαι θα δείτε μερικά πράγματα. Θα δείτε μια Δημοκρατία να ευχαριστεί δημόσια τους λαθρομετανάστες που έρχονται στη χώρα. Ακούσατε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Εσωτερικών της Ν.Δ. κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Ακούστε τον και πάλι, για να καταλάβετε  πόσο είναι στημένο το παιχνίδι.
Να καταλάβετε πόσο όμηροι είμαστε όλοι.
Θα αγωνιστείτε εσείς οι Έλληνες πατριώτες για μια καλύτερη κοινωνία με τον Πακιστανό, τον Σομαλό, τον Αφγανό που ο κ. Παυλόπουλος τους ευχαριστούσε που ήλθαν στη πατρίδα μας; Τους ευχαριστούσε που έρχονται. Αγκαλιές, φιλιά, υποδοχή, ό, τι θέλετε. Εσείς και οι κουρελούδες σας που διαλύετε το εμπόριο, που βάζετε λουκέτα στα μαγαζιά.
Αυτή η νοοτροπία έρχεται κυρίες και κύριοι. Αυτή η νοοτροπία έρχεται την Δευτέρα. Για να καταλάβετε.
Δεν είναι αυτοί οι ίδιοι που άφησαν να καεί η Αθήνα τότε με τον Γρηγορόπουλο; Αυτοί είναι κυρίες και κύριοι. Για να αντιληφθείτε με τι έχετε να κάνετε. Σε ποια εσχάτη προδοσία είναι η χώρα. Σε διάλυση η Ν.Δ
Περπάτησα σήμερα το πρωί στο Περιστέρι και έπεσα σε μια ομάδα μεγάλη Νεοδημοκρατών που μου έλεγαν «να πάω πίσω αρχηγός». Έλα πίσω σε θέλουμε για πρωθυπουργό. Και τους είπα κύριοι ότι με ξέρετε καλά. Έχουμε δώσει μάχες τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Έχει «σαπίσει» το πράγμα. Δεν γίνεται τίποτα.  Αυτό έχει «σαπίσει». Πάμε γι’ άλλα… Πάμε γι’ άλλα.
Το ερώτημα είναι, ποια είναι η εναλλακτική λύση; Ο κ. Τσίπρας; Που δεν ξέρουμε σε ποιον θεό πιστεύει και αν πιστεύει, σε μια χώρα η οποία οδηγείται στην απο-Χριστιανοποίηση;
Κάνω έκκληση σε όλους τους μεγάλους Ιεράρχες της χώρας, της Περιφέρειας, της Αθήνας, στον Άνθιμο Θεσσαλονίκης, στον Άνθιμο της Αλεξανδρούπολης, στον Ιγνάτιο του Βόλου, στον Αμβρόσιο της Αιγιαλείας, στον Ευστάθιο της Σπάρτης, στον Αχαΐας, της Ναυπάκτου, τον Δανιήλ της Καισαριανής σε όλους.  Ίσως ξεχνάω κάποιους.
Δεν βλέπετε; Παίρνουν τον Χριστιανισμό από τα χέρια μας. Βάζουν Μουσουλμάνους μέσα κατά συρροή. Μάρτυρες του Ιεχωβά. Άθεους. Καταλαβαίνετε; Σήμερα ανακοινώνεται, παραμονή εκλογών, η Κάρτα του Πολίτη;
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι παρούσα! Είναι εδώ μέσα στη χώρα μας! Προδιδόμεθα, παραδιδόμεθα! Η Κάρτα του Πολίτη! Θα έχουμε το σφράγισμα του ανθρώπου, ενώ έχουμε το σφράγισμα του Κυρίου με την βάπτισή μας. Δεν χρειαζόμαστε κυρίες και κύριοι. Έχουν δίκαιο οι Ορθόδοξοι, έχουν δίκαιο οι Παλαιοημερολογίτες, έχουν δίκιο τα μοναστήρια, έχει δίκιο το Άγιον Όρος. Έχουν δίκιο.Η Κάρτα του Πολίτη! Η εξάλειψη του Όρκου. Δεν ορκιζόμαστε ούτε στη Βουλή, ούτε στα δικαστήρια. Δεν χρειάζεται. Δεν χρειάζεται να ενθυμούμεθα το Θεό. ΄Οχι.
Σας θυμίζω τις δηλώσεις που έκανε ο Κίσιγκερ για τους Έλληνες : «Θα σας πατάξουμε στην πίστη σας, στην γλώσσα σας, στις παραδόσεις σας, στα ήθη σας και στα έθιμά σας».
Να τα! Σε είκοσι χρόνια γίνανε. Σε είκοσι χρόνια χάνουμε την πίστη μας. Και εμείς οι Έλληνες, από αρχαιοτάτων χρόνων, πολεμάμε «υπέρ βωμών και εστιών».
Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Το ένα αφαιρεί το άλλο. Εκεί είμαστε τώρα. Ο έτερος  «πόλος»
Και ακούστε λοιπόν, τον έτερο πόλο. Κοιτάξτε αυτό το οποίο έρχεται. Μαζί με τον Σαμαρά ως πρωταγωνιστής, συμπρωταγωνιστής στην «τραμπάλα» της πολιτικής εξουσίας, που χρειάζεται πάντα δύο.
Να δείτε που πιστεύει ο κ. Τσίπρας. Δεν πιστεύει, είναι άθεος! Να λοιπόν, ένα από τα δύο που πρέπει να διαλέξουμε. Να τι έχουμε να διαλέξουμε.
Τι θέλουν οι Αμερικάνοι
Αντιληφθείτε που οδηγείται η χώρα. Εμείς είμαστε η μόνη πρόταση και λύση που δεν θέλουν οι Αμερικάνοι.
Οι Αμερικάνοι θέλουν τον προδότη.
Οι Αμερικάνοι θέλουν αυτόν που ελέγχουν.
Οι Αμερικάνοι θέλουν τη Χρυσή Αυγή.
Οι Αμερικάνοι θέλουν τις κραυγές του Καμμένου.
Οι Αμερικάνοι δεν θέλουν τον Καρατζαφέρη. Είναι εμπόδιο. Η Λέσχη Μπίντελμπεργκ λέει: «Δημιουργία Ξανά». Πάρτε τους δικούς μας ανθρώπους, τον Μάνο! όλη τη Λέσχη Μπίντελμπεργκ!
Εγώ είμαι το εμπόδιο. Και βλέπετε πως όταν κουνάνε λίγο την μπακέτα, χορεύουν εδώ, οι «σολίστες» του συστήματος εις βάρος μου.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, κυρίες και κύριοι. Προσπαθώ επί δύο μήνες να βγω τρία λεπτά στο δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού. Όχι. Δεν πρέπει. Όσο πίστευαν ότι ο Καρατζαφέρης με την παρουσία του ισορροπεί καταστάσεις, τρεις φορές την εβδομάδα!
Όταν λοιπόν το μυστικό διέρρευσε, ότι είναι «απαγορευμένος καρπός»  ο Καρατζαφέρης, έξω ο Καρατζαφέρης!
Ο ίδιος είμαι. Εγώ είμαι! Αλλά το σύστημα, δεν πρέπει να παίξει με Καρατζαφέρη.
Γιατί λέει αλήθειες, δεν ταυτίζεται.  Δεν προσκυνάει και δεν συμμορφώνεται.
Δεν συμμορφώθηκα προς τας υποδείξεις
Όχι, δεν θα συμμορφωθώ. Θα είμαι έτσι την Κυριακή το βράδυ, με όποιο αποτέλεσμα.
Νικηφόρο, ή λιγότερο νικηφόρο, αλλά ξέρω ότι είμαι ο νικητής! Είμαι ο νικητής, γιατί τους ανάγκασα να πάρουν τις ιδέες μου. Να τις κάνουν σημαία, και ο Σαμαράς, και ο Καμμένος, και η Χρυσή Αυγή, και ο Τσίπρας. Όλοι με τις ιδέες Καρατζαφέρη πορεύονται. Και είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος. Είμαι νικητής. Όσο κι αν είναι απέναντι η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Όσο κι αν είναι. Όσο κι αν νομίζουν, ότι μπορούν.
«Άπαξ προδότης, πάντα προδότης» Ο κ. Σαμαράς
Αλλά το ερώτημα είναι ένα. Πως θα προχωρήσουμε, κυρίες και κύριοι; Με πατριώτες, ή με προδότες; Το πιο εύκολο πράγμα, είναι να προδώσεις. Το πιο δύσκολο, να μείνεις αγωνιστής μέχρι τέλους. Και θυμάμαι, όταν ο προκλητικότατος κ. Σαμαράς έλεγε τις δικές του αηδίες ‘Έλεγε «Λαγός του ΠΑΣΟΚ ο Καρατζαφέρης», «Δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ». Τώρα μαζί με το ΠΑΣΟΚ θα κάνει κυβέρνηση!
Ο «λαγός» της πολιτικής μας ζωής. Ο προδότης του 1993. Αυτός που άνοιξε τα σύνορα, για να μας λεηλατούν σήμερα και να μας δολοφονούν οι λαθρομετανάστες.
Αυτός που δεν τόλμησε να έρθει μία ώρα απέναντί μου, να μιλήσουμε. Αλλά θα τον αναγκάσω κάποια ώρα.
Και θα κάθεται στο εδώλιο της συνείδησης του Ελληνικού λαού. Εσείς οι ίδιοι, που θα παρασυρθείτε και θα τον ψηφίσετε, εσείς θα τον γκρεμίσετε στην συνείδηση σας. Εσείς!
Και του είχα πει τη φράση, μέσα στη Βουλή ότι  «Άπαξ προδότης, πάντα προδότης»!
Η γελοιότητα της προδοσίας
Αυτοί που χειροκροτούσαν περισσότερο, ήταν αυτοί που πρόδωσαν τον πατριωτισμό για μια καρέκλα δίπλα στον προδότη. «Άπαξ προδότης, πάντα προδότης»!
Αυτοί πρόδωσαν τον πατριωτικό αγώνα για μια καρέκλα. Όλα αυτά τα οποία εσείς μας είχατε διατάξει να υπηρετούμε. Για μια καρέκλα!
Πρόδωσαν για μια καρέκλα το πατριωτικό κίνημα. Αλλά ουαί και αλλοίμονο, εάν το πατριωτικό κίνημα είχε ανάγκη τους προδότες. Έχουμε ανάγκη τον ανώνυμο Έλληνα πατριώτη.
Αυτός που ήταν στο Λιτόχωρο. Αυτός που φώναζε μαζί μας ότι είμαστε Έλληνες. Αυτούς έχουμε ανάγκη. Αυτούς έχουμε μαζί μας. Αυτή είναι η δύναμή μας. Αυτό φοβούνται όλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ο Καρατζαφέρης χαλυβδώνει το φρόνημα των Ελλήνων, βγάλτε τον από το παιχνίδι. Αυτό θέλουν.
Δεν πρέπει να τους κάνετε τη χάρη. Ξέρω ότι με εκτιμάτε. Ξέρω ότι με αγαπάτε. Ξέρω ότι όλοι σας λέτε ότι «ο Καρατζαφέρης πρέπει να είναι στη Βουλή». Αλλά ξέρω ότι βάζουναπέναντί σας μεγάλα εκβιαστικά διλλήματα για να σας παρασύρουν. Αντισταθείτε! Είμαστε Έλληνες!
Αντισταθείτε. Αντισταθείτε γιατί είμαστε Έλληνες και θέλουμε ο τόπος μας, η ιστορία μας, το μέλλον μας να προβλέπει τα δικά μας σχέδια και όχι από τα χέρια των υπαλλήλων της κας Μέρκελ. Των υπαλλήλων της κας Μέρκελ αυτοί οι οποίοι είναι ευάλωτοι, γιατί τους έχουμε στα αρχεία της Siemens. Και πρέπει η χώρα να κυβερνηθεί από τους υπαλλήλους.
Δεν χρειάζεται ψυχή και καρδιά.
Και σήμερα, ο Μπερλουσκόνι σήκωσε ανάστημα και λέει: «Μόντι κόφτο! Όχι άλλη παράδοση! Αυτό που έλεγα, αυτό που φώναζα ότι προσπαθεί η Μέρκελ να προσεταιριστεί τον Μόντι, θυμηθείτε τη φράση, και να βάλει μια «μύγα» στη μύτη της Γαλλίας.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει την Ελλάδα χαμηλά, πολύ χαμηλά. Και όλο το Νότο. Θέλει να ελέγξει κυρίες και κύριοι το όλο παιχνίδι. Και των κεφαλαίων. Εμείς όμως πρέπει να αντισταθούμε.
Πρέπει να μείνουμε όρθιοι.
Ο Σαμαράς άνοιξε την «κερκόπορτα» στους λαθρομετανάστες
Μας έμπασαν εκατομμύρια λαθρομετανάστες.
Ποιος άνοιξε την κερκόπορτα; Ο Σαμαράς!
Ποιος τους θέλει; Ο Τσίπρας!
Ποιος τους επιβάλει; Ο Αμερικάνος! Δείτε πως συμφωνούν.
Σχέδιο Ανάν.
Ποιος το ήθελε; Ο Αμερικάνος!
Ποιος το υποστήριξε; Ο ΣΥΡΙΖΑ!
Ποιος άλλος το υποστήριξε; Ο Καραμανλής!  Ο Καραμανλής είπε «ΝΑΙ» στο σχέδιο Ανάν. Είπε την φράση: «Τα υπέρτερα είναι περισσότερα από τα άλλα». Τα θετικά είναι υπέρτερα. Σας κοροϊδεύουν. Προσπαθούν να σας πείσουν ότι είστε κρετίνοι, ότι δεν γνωρίζετε και ότι δεν έχετε μνήμη. Και συμφωνούν.
Λέει ο Αμερικάνος «ΟΧΙ» στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη που ήταν η «συσκευή οξυγόνου» για την Ελλάδα.
Ποιος άλλος είπε «ΟΧΙ»; Ο ΣΥΡΙΖΑ!
Ποιος τον σαμποτάρισε; Ο Παπανδρέου!
Όλη αυτή η ομάδα που ελέγχεται από τον Αμερικάνο.
Ποιος αντιστέκεται; Ο Καρατζαφέρης!
Θα μείνω όρθιος στις επάλξεις!Εάν εσείς πάλι με κατατάξετε σε άλλο ρόλο, εγώ θα είμαι πάντα όρθιος!
Και θα φωνάζω! Θα φωνάζω για όλους αυτούς που είναι τα «κλειδιά».
Τα ανδρείκελα της Χρυσής Αυγής. Η ρηχότητα του Καμμένου. Τα εργαλεία ο Σαμαράς και η Ντόρα.
Την επόμενη μέρα τα Σκόπια θα χειροκροτούν. Πήρανε το Όνομα.
Γιατί δεν φέρνουν τα εθνικά θέματα σε ημερήσια διάταξη Σαμαράς και Τσίπρας, οι δύο πρωτοπόροι;
Γιατί συμφωνούν στη σύνθετη Ονομασία.
Στην παράδοση του Ονόματος Μακεδονία! Συμφωνούν η Τουρκία να μπει στην Ευρώπη! Κι ας αγνοεί την Ευρώπη. Αναλαμβάνει την προεδρία μεθαύριο η Κύπρος και η Τουρκία λέει ότι δεν την αναγνωρίζει. Οι επιβήτορες της Ευρώπης του Αιγαίου; Να μπουν μέσα; 99 Ευρωβουλευτές η Τουρκία, 20 Ευρωβουλευτές η Ελλάδα; 17 Τούρκοι Ευρωβουλευτές στην πανίσχυρη Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας που θήτεψα και 2 εμείς;
Ποια απόφαση θα πάρουμε Έλληνες και Έλληνιδες; Καταστρέφεται το μέλλον της Ελλάδος.
“Έξω ο Καρατζαφέρης, είναι μαρτυριάρης”.
Εσείς όμως, αυτόν που μαρτυράει την αλήθεια και μαρτυράει για την αλήθεια πρέπει να τον έχετε στη Βουλή. Σας ζητώ την ψήφο σας.
Πρέπει να είμαι μέσα για να μπορώ να ελέγχω το παιχνίδι. Όλα αυτά το οποία μεθοδεύονται εις βάρος της Ελλάδος. Δεν είναι τυχαίο το ότι έχουμε εγκληματικότητα. Δεν είναι τυχαία και η φτώχεια. Δεν είναι τυχαίο το ότι αποχριστιανοποιούν την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο το ότι βάζουν μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι, την αθεΐα.
Πάνε να μας κάψουν την πίστη. Πάνε να μας γονατίσουν. Αλλά πρέπει να μείνουμε όρθιοι. Μην παραδώσουμε την Ελλάδα, Έλληνες, στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Μην κάνετε κυρίαρχο στο σπίτι μας τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Τους ξέρετε ποιοι είναι: Σαμαράς, Καραμανλής, Παπανδρέου, Ντόρα, Διαμαντοπούλου, Μάνος.
Οι ίδιοι πάνε κάθε φορά. Ο Παπακωνσταντίνου χτες. Αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα και δεν την κατέστρεψαν από άγνοια.
Την κατέστρεψαν βάση ενός σχεδίου. Για να γονατίσουμε. Για να μας πάρουν αυτά που αγαπάμε. Αυτά έρχονται. Και έρχεται ο Πετρόφ του πρακτορείου των Σκοπίων και λέει ότι θα διαλυθεί η Ελλάδα αν δεν μας δώσει το Όνομα. Και έχουν «μπάρμπα στην κορώνη» το Σόρο και ελέγχουν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό την Ουάσιγκτον.
Γιατί τους έχει ανάγκη. Γιατί πρέπει να έχει τη  μεγάλη βάση στο Κόσσοβο και στα Σκόπια να αντιμετωπίσει τη Ρωσία.
Και εμείς κρατάμε μακριά από τη Ρωσία. Εμείς κρατάμε μακριά από τους ομόδοξους. Εμείς κρατάμε μακριά τα κεφάλαια. Η Κύπρος σώζεται. Φεύγει από τη δαγκάνα.Κυρίες και Κύριοι, προσπαθήστε να σώσετε την Ελλάδα.
Σώστε τον εαυτό σας.
Σώστε τα παιδιά σας. Το μέλλον.
Εμείς απερχόμεθα. Έρχονται όμως τα παιδιά μας. Τα εγγόνια μας! Που θα ζήσουν;
Σε τι περιβάλλον θα ζήσουν; Να κάνει κουμάντο πάλι το Δ’ Ράιχ;
Αυτό θέλετε;
Δεν μπόρεσαν με τα στούκας και θα το κάνουν τώρα με τα ευρώ; Δεν μπορούν να μας διώξουν από το ευρώ
Δεν μας διώχνουν από το ευρώ. Δεν μπορούν. Δεν έχουν τη δύναμη. Αντιστέκεται η Κίνα. Εάν περάσουμε εμείς εκτός ευρώ, θα πέσει 30% το ευρώ. Σε τρεις μήνες από σήμερα. Και τότε η Κίνα θα χάσει 1 τρις. Μπορούν να γίνουν αυτά;
Έχουμε λίγο χρόνο να αλλάξουμε πολιτική. Λίγο χρόνο. Και σας λέω ότι αυτά που έλεγα για την Ελλάδα τα έκανε η Κύπρος.
Δεν είναι δυνατόν να με ακούν στην Κύπρο και εδώ, στην Ελλάδα, να με προσπερνάνε γιατί έτσι διατάζει ο Αμερικάνος. Η Νέα Τάξη πραγμάτων.
Είναι πράγματι η τελευταία ώρα.
Σε 30 ώρες ανοίγουν οι κάλπες. Σκεφτείτε τι σας είπα. Για την Ελλάδα μιλάω. Για την πατρίδα μας. Για το σπίτι μας. Για τα παιδιά μας. Για την οικογένειά μας.
Είμαστε Έλληνες και Έλληνας σημαίνει ιστορία. Έλληνας σημαίνει μάχη, πόλεμος, πνεύμα, μυαλό. Είμαστε όλοι Έλληνες.
Και που το φώναζα αυτό;
Μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Και ποιος το έκανε αυτό το άγαλμα; Ποιος το ανέγειρε;
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δια του Προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Εκεί πήγαν τα λεφτά σας. Απέναντι στον Γκρουέφσκι.
Ένα άγαλμα για τον Μέγα Αλέξανδρο.
Το έκανε ο Σαμαράς;
Το έκανε η Ντόρα;
Το έκανε ο Βενιζέλος;
Το έκανε ο Τσίπρας;
Το έκανε η Χρυσή Αυγή;
Ο Αρχηγός του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού το έκανε! Ο Αρχηγός του Πατριωτισμού.
Οι κλέφτες του συστήματος, που έδωσα 1 εκατ.ευρώ  για τη φτώχεια, για την μάνα εκείνη που έκλεψε ένα μπουκάλι γάλα. Που πήγαν τα λεφτά μας;
Τι τα έκαναν οι κλέφτες του Δημοσίου; Κυβερνούσε η ΝΔ. Τα ψάχνω! Με κυβέρνηση ΝΔ, με κυβέρνηση Παπανδρέου, με κυβέρνηση Παπαδήμου. Και δεν μπορώ να τα βρω.Το ένα εκατομμύριο που έδωσα για το Ταμείο Φτώχειας για τους φτωχούς! Τι το κάνανε; Το φάγανε κι αυτό;
Αυτή είναι η διαφορά αντιλήψεως. Εμείς σκεπτόμαστε τον λαό.
Είμαστε ΛΑΟΣ.
Γι αυτό μας λένε ΛΑ.Ο.Σ. Γιατί έχουμε την ίδια περπατησιά. ΛΑΟΣ και ΛΑ.Ο.Σ πάνε χέρι-χέρι. Και έτσι θα πορευτούμε την Κυριακή. Είμαστε Έλληνες!
Γιατί όλοι εμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αυτοί είμαστε. Έλληνες!
Μολών λαβέ!
Είμαστε Εδώ!
Η χώρα δεν παραδίδεται.
Η Ελλάδα δεν προδίδεται.
Εδώ είμαστε Έλληνες και την Κυριακή μπροστά σας θα είναι η κάλπη.
Εκεί θυμηθείτε ότι είστε Έλληνες και πρέπει να ψηφίσετε Ελληνικό Πατριωτικό Κόμμα.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν πρόδωσε ποτέ την Ελλάδα. Και δεν θα το κάνει.
Δώστε μου τη δύναμη να συνεχίσω να αντιστέκομαι και να αγωνίζομαι για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου