28 Σεπ 2011

Νέες παρεμβάσεις του Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Ανατολάκη, για προβλήματα που αφορούν τον τόπο μας


ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων


Ιωάννινα,  27 Σεπτεμβρίου 2011

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο΄.Σ.»


Με αμείωτο ενδιαφέρον οι Βουλευτές του ΛΑ.Ο΄.Σ. εξακολουθούν να παρακολουθούν τα προβλήματα της πόλης μας και ασκούν κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, ζητώντας συγκεκριμένες λύσεις από τους αρμοδίους Υπουργούς. Mόνο τον Σεπτέμβριο κατατέθησαν οι ακόλουθες Ερωτήσεις Κοινοβουλευτικού Ελέγχου από τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο΄.Σ. και τομεάρχη Ηπείρου κο   Γεώργιο Ανατολάκη:
1)                  Ερώτηση της 6ης-9-2011 για το μειωμένο προσωπικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων λόγω των συνεχών αποσπάσεων. Η Α.Δ. Ιωαννίνων αποδυναμώνεται συνεχώς με την απόσπαση αστυνομικών προς την Θεσπρωτία για την δίωξη της λαθρομετανάστευσης, ενώ για τις ανάγκες της Frontex αποσπώνται σε μηνιαία βάση 7 έως 10 αστυνομικοί προς την Α.Δ. Έβρου. Αποτέλεσμα είναι να μένουν δίχως την απαιτούμενη ασφάλεια οι κάτοικοι του Νομού μας, ο οποίος αντιμετωπίζει και μεγάλα κύματα λαθρομεταναστών από τα ελληνοαλβανικά σύνορα. Επί πλέον, οι ανάγκες αστυνόμευσης αυξάνονται και από την διεξαγωγή αγώνων της Super League στην πόλη μας,  λόγω της ανόδου του ΠΑΣ Γιάννενα . Ο Γιώργος Ανατολάκης ερωτά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, εάν προτίθεται να επανεξετάσει τον σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή, έτσι ώστε να σταματήσει η συνεχής ταλαιπωρία των αστυνομικών και να αυξηθεί η αίσθηση ασφάλειας των πολιτών του Νομού Ιωαννίνων.
2)     Ερώτηση της 20ης-9-2011 για τα προβλήματα οδικής ασφάλειας στην οδό Κενάν Μεσαρέ. Ο Γιώργος Ανατολάκης ερωτά τους Υπουργούς Υποδομών και Εσωτερικών κατά πόσον είναι διατεθειμένοι να εξετάσουν τα παράπονα των κατοίκων για διαπλάτυνση της πεζοδρόμησης, τοποθέτηση επαρκούς σηματοδότησης στις προβληματικές διαστασταυρώσεις καθώς και την γενικότερη βελτίωση της οδικής ασφάλειας  στην οδό Κενάν Μεσαρέ που τελευταία υποδέχεται αυξημένο όγκο κυκλοφορίας .
3)      Ερώτηση της 29ης -9-2011  για τον εκσυγχρονισμό και διαπλάτυνσης της Λεωφόρου  Σταύρου Νιάρχου, που ως γνωστόν  μέχρι σήμερα έχει κοστίσει τη  ζωή  σε πολλούς συμπολίτες μας. Ο κος Ανατολάκης επανέρχεται με δεύτερη ερώτησή του προς τους Υπουργούς Υποδομών και Εσωτερικών ζητώντας να πληροφορηθεί το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, μέσω των Βουλευτών του,  αλλά και των στελεχών και μελών του στην Ηπειρο, προσπαθεί αδιαλείπτως να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την ακριτική μας περιοχή. Καλούμε όλους τους Ηπειρώτες να πλαισιώσουν το καθημερινά αυξανόμενο Πατριωτικό Κίνημα του ΛΑ.Ο.Σ., με στόχο να ανατρέψουμε τον στείρο δικομματισμό που έχει επιφέρει τόσα δεινά στην Πατρίδα μας.


                                                                 Για την Ν.Ε. ΛΑ.Ο΄.Σ. Ιωαννίνων
                                                                                 -Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-
                                                      

                                                                            Γιάννης Παπαγιάννης 
                                                                                       τηλ.: 6958540620

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου