12 Μαρ 2012

Ι. Κοραντής «Το ΛΑΟΣ κατάφερε καίριο πλήγμα στον δικομματισμό»


Τις θέσεις του ΛΑΟΣ για τα οικονομικά, πολιτικά κι εθνικά ζητήματα, αλλά και το ότι το ΛΑΟΣ είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσει την πρόκληση των εκλογών, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο Βουλευτής Επικρατείας του ΛΑΟΣ κ. Ι. Κοραντής στα πλαίσια επίσκεψής του στο Βόλο.

Ο κ. Κοραντής, δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ άσκησαν χυδαίο εκβιασμό που κορυφώθηκε πριν την ψήφιση του μνημονίου 2. «Το δίλημμα ή μνημόνιο ή χρεοκοπία ήταν ένα ψέμα καθώς σύμφωνα με έκθεση του ΔΝΤ αν χρεοκοπούσε η Ελλάδα το κόστος για την Ευρώπη θα ήταν πάνω από 1τρις εκ. ευρώ. Ήταν αυτό που φωνάζαμε ότι δεν τίθεται θέμα χρεοκοπίας. Το μνημόνιο 2 υπερψηφίστηκε με προοπτική τον Ιούνιο να ληφθούν μέτρα 4 δις ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι το ΛΑΟΣ προωθεί τον πατριωτικό παρεμβατισμό βάζοντας την πατρίδα πάνω απ’ όλα.
Μάλιστα ανέφερε ότι, οι προσεχείς εκλογές θα αλλάξουν το τοπίο, τονίζοντας ότι από τις δημοσκοπήσεις διαφαίνεται ότι το πρώτο κόμματα δεν έχει αυτοδυναμία και θα απαιτηθεί ένα ευρύτερο σχήμα συνεργασία. «Ο δικομματισμός πνέει τα λοίσθια κι εμείς καταφέραμε καίριο πλήγμα στο δικομματισμό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κοραντής, αναφέρθηκε και στο θέμα της ελληνοποίησης των λαθρομεταναστών κάτι με το οποίο είναι εντελώς αντίθετο το ΛΑΟΣ, καθώς όπως τόνισε «δεν διαπραγματευόμαστε την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών η οποία έχει επιφέρει μεγάλη οικονομική ζημία και αύξηση της εγκληματικότητας. Οικονομική ζημία διότι 12 δις το χρόνο πηγαίνουν στις χώρες τους ενώ όσον α φορά στην εγκληματικότητα το 58% των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές είναι αλλοδαποί. Στη χώρα μας έχουμε περίπου 2 εκ. απρόσκλητους μουσαφίρηδες. Οι λαθρομετανάστες πρέπει να φύγουν γιατί δεν μπορεί να τους «σηκώσει» η ελληνική κοινωνία».

Ο Βουλευτής, χαρακτήρισε εξοντωτική την φορολογία που έχει επιβληθεί, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να ανοίξουν οι τράπεζες τα ταμεία τους και να εισρεύσει φρέσκο χρήμα διαφορετικά η αγορά θα πεθάνει, ενώ αναφερόμενος στα εθνικά θέματα, τόνισε μεταξύ άλλων ότι το ΛΑΟΣ είχε παροτρύνει τις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και αυτή να προχωρήσει σε ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

http://www.mycitynet.gr/web/article.php?id=8378&cat=2000&subcat=2001

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου