12 Μαρ 2012

Ι. Κοραντής: Ο ΛΑΟΣ προτείνει τον Πατριωτικό Παρεμβατισμό


Στη Λάρισα βρέθηκε το Σάββατο ο βουλευτής Επικρατείας του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού Ιωάννης Κοραντής.

Ο κ. Κοραντής μίλησε στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης και σημείωσε οτι ο ΛΑΟΣ, απέναντι στις φαινομενικά μόνο δύο επιλογές που έχουν οι ψηφοφόροι ενόψει των εκλογών - δηλαδή τον νεοφιλελευθερισμό που εκπροσωπούν από κοινού το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία από τη μία πλευρά και τον κομμουνισμό από την άλλη που θα οδηγήσει τη χώρα στο χάος - προτείνει τον πατριωτικό παρεμβατισμό που βάζει πάνω από καθετί άλλο την πατρίδα και το έθνος.

Ο κ. Κοραντής τόνισε επίσης οτι η πρόταση του ΛΑΟΣ σε σχέση με την κρίση δεν είναι το εκβιαστικό δίλημμα "Μνημόνιο ή Χρεοκοπία", αλλά η περίοδος χάρητος τριών έως πέντε ετών, προκειμένου να αναπνεύσει η ελληνική οικονομία. Στη συνέχεια, είναι δυνατή η ανακεφαλαιοποίηση του ελληνικού χρέους μέσω δανείου από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 1 - 1,5 % και αποπληρωμή 10 ή 11 δισ. ευρώ ετησίως.

Τέλος, ο βουλευτής Επικρατείας του ΛΑΟΣ, ερωτηθείς για την αποχώρηση των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη από το κόμμα, ανέφερε χαρακτηριστικά "καλόν αέρα στα πανιά τους"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου