19 Ιαν 2012

«ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 112.800,00 € ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΟΜΠΟΛΗ».

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων

Ιωάννινα,  17 Ιανουαρίου 2012

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

«ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 112.800,00 € ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΟΜΠΟΛΗ».

Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων σας καθιστά γνωστό ότι χθες (16.1.12), εκ της επισήμου ιστοσελίδας της Βουλής των Ελλήνων, ανερτήθη η υπ’ αριθμ. 139708 π.ε./ΙΗ/2.1.12 απάντηση της Υπουργού Παιδείας Δ.Β.Μ.&Θ. επί της, κατόπιν εισηγήσεώς μας,  υπ’ αριθμ. 2240/2.12.11 ερωτήσεως του βουλευτού Β΄Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ., κου Ανατολάκη Γεώργιου, με θέμα:  «Ανεκμετάλλευτο παραμένει το τέως κτιριακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην οδό Δόμπολη».
Στη εν λόγω απάντηση καθίσταται γνωστό, μεταξύ άλλων, ότι ο Έλληνας φορολογούμενος δαπανά για υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας Δ.Β.Μ.&Θ., που εδρεύουν στην πόλη μας, ετήσια μισθώματα ύψους 112.800,00 €.
Τα στοιχεία που απορρέουν από την εν λόγω απάντηση τουλάχιστον πρόκληση και αγανάκτηση μπορούν να προκαλέσουν στο Έλληνα φορολογούμενο, από τη στιγμή που θα μπορούσαν να είχαν εξοικονομηθεί περί τα 2 εκ. ευρώ (!!!), αν είχαν μετακομίσει εγκαίρως, από το 1994, μόνο και μόνο οι ανωτέρω υπηρεσίες στις τέως κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, επί της οδού Δόμπολη.
Κλείνοντας, σας καθιστούμε γνωστό ότι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε και την απάντηση, επί του θέματος, εκ του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να πληροφορήσουμε την τοπική κοινωνίνα για το ακριβές, έως σήμερα, κόστος για τους φορολογούμενους, της μη αξιοποίησης των θέματι εγκαταστάσεων καθώς και για τους λόγους της μη αξιοποίησής του.


                                                                 Για την Ν.Ε. ΛΑ.Ο΄.Σ. Ιωαννίνων
                                                                                 -Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-
                                                                         
                                                                              Γιάννης Παπαγιάννης 
                                                                                     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου